The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Imate utisak da šalje dvosmislene poruke, jednog trenutka vam se čini kao da želi da kaže da mu se dopadate, a onda nestane i ne javlja se nekoliko dana.

I onda muškarci kažu da su žene komplikovane! Možda su u pravu, ali kako da saznate da li mu se dopadate. Postoji nekoliko načina da se utvrdi da li ste mu zapravo zapali za oko... ili samo pokušava da bude fin.

Evo 5 najvažnijih signala...

#1 Česti kontakti

Pokušava da stupi u kontakt sa vama što je moguće češće. Nije slučajnost. Ako pokušava da kontaktira sa vama često, to je dobar znak da ste ostavili sjajan utisak i da mu se dopadate.

#2 Piše vam SMS poruke

Činjenica je da žrtvuje svoje vreme da bi mogao da vam pošalje nekoliko rečenica i ovo bi trebalo da vam da razlog za razmišljanje. Tri tekstualne poruke dnevno je stvarno dobar rezultat! 

#3 Tokom razgovora vas gleda pravo u oči

Da li ste pronašli momka koji nije povezan sa ekranom svog telefona? To je vrsta u izumiranju i ako vas sve vreme gleda u oči ne dozvolite da ova sreća ode od vas!

#4 Smeje se, ali iskreno

Lako je zaključiti da li je osmeh spontana reakcija ili samo način da bude ljubazan prema vama. Ako pokazuje zube dok se smeje, a njegove oči sijaju nekim posebnim sjajem ovo je odličan znak da ste mu i te kako zapali za oko.

#5 Slučajni dodiri

(Ne) slučajno i iznenada vas dodiruje rukom. Ne verujemo u čuda, ali mi znamo jednu stvar: to definitivno nije bilo slučajno. Očigledno želi da stupi u kontakt sa vama i budite sigurne u to. Sad samo ostaje da upitate sebe -  da li je on to što želite?

 

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Komentari: