Evo kako još možete da „ozvaničite“ ljubav sa partnerom
Evo kako još možete da „ozvaničite“ ljubav sa partnerom

NE ŽELITE VENČANJE? Evo kako još možete da „ozvaničite“ ljubav sa partnerom

Brak je romantičan, ali ne i jedini način da potvrdite svoja osećanja jedno prema drugom. Da pokažete ozbiljnost svojih namera i ojačajte odnos možete i bez primene formalnosti.

Evo nekih kreativnih NAČINA da proslavite svoja osećanja jedni prema drugima.

#1 Napišite zakletve

Razmena zakletvi je romantičan ritual, jer čak i ako partner zna da vam je drag, on će uvek biti srećan da to ponovo čuje. Verovatno ste u filmovima videli više nego jednom scenu u kojoj mladenci međusobno obećavaju mnogo toga pre vančanja. Po našem mišljenju, ova tradicija je definitivno vredna usvajanja i nije potrebno udati se. Dogovorite se sa svojim partnerom da iznesete svoje zakletve i dogovorite se u kom periodu treba to da uradite. Neka svako od vas napiše šta mu ovaj odnos znači. Sadržaj zakletve može biti bilo šta, obično govore o tome koliko vam je partner važan i donosi nekoliko važnih obećanja. Možete ih čitati jedno drugom dok ste sami u romantičnom okruženju ili okupiti sve svoje prijatelje na maloj ceremoniji. Obavezno izgovorite poruke jedno drugom glasno i sačuvajte ih tako da se uvek možete podsetiti ovog lepog trenutka.

#2 Organizujte zajedničku zabavu

Dogovorite zabavu, ne morate da razmenjujete prstenje i potpisujete službena dokumenta da biste je imali. Godišnjica odnosa ili činjenica da se volite međusobno je takođe vredna dobre žurke. Podelite pozivnice prijateljima i porodici i razmotrite detalje proslave. Postoji i mnogo načina za postavljanje romantične teme za zabavu – dekor sa vašim fotografijama, slatki rituali (ista razmena zakletvi), posebna iznenađenja.

#3 Organizovanje foto sesije

Ako ste jedan od onih parova koji imaju mali broj zajedničkih fotografija, romantična foto sesija će biti važna prekretnica i način da se ovaj srećni period u vašem životu održi u sećanju. Pokušajte da uživate ne samo u rezultatima – gotovim slikama, već i u samom procesu. Zamislite da je ovo neobičan datum za vas. Možete uraditi fotografije na mestu gde ste se upoznali (ako je pogodno za takve događaje) ili gde se dogodio važan događaj za oboje. Ili se možda odlučite za senzualnije iskustvo i organizujete foto sesiju u stilu budoara.

#4 Idite na neposredni medeni mesec

Svaki zajednički put može se pretvoriti u medeni mesec ako idete tamo zajedno i budete u dobrom raspoloženju. Pozajmite od bračnih parova još jednu slavnu tradiciju – da provedete nedelju dana na egzotičnom mestu. Romantični odmor – dobar način za ponovno pokretanje emocija. Zajedno dobijate nove utiske i emocije, pored toga, posao, prijatelji, problemi ostaju daleko i ništa vas ne ometa. Ako nemate priliku otići na more, pronađite raj u gradu. Vikend u spa hotelu će biti dobra alternativa za putovanja.

#5 Uradite tetovaže

Da biste se međusobno „obećali“ jedno drugom uradite tetovaže – intimniji proces od razmene prstena. Ali, rešiti se dodatne opreme na prstu mnogo je lakše nego na telu. Ako ste vi i vaš partner sigurni u vašu vezu, želite da konsolidujete ovu odluku i imate pozitivan stav prema tetovažama – imate sve za romantični širok gest. Samo pažljivo razmotrite mesto gde će se crtež nalaziti i kako će izgledati. Ne mora biti ništa personalizovano – ime ili portret voljene osobe. Postoje mnoge ideje da pokažete svoje jedinstvo, na primer, tetovaže koje se spajaju u jedan obrazac samo kada ih poravnate jednu sa drugom.

Izvor: zenskimagazin.rs

Recept za mekike
Sledeći artikal
MEKIKE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.