The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jedno istraživanje dalo je veoma zanimljive rezultate... Za početak, znamo da se o ukusima ne raspravlja i da ne postoji univerzalno pravilo o zakonima privlačnosti. Ipak, nedavno sprovedeno istraživanje je pokazalo kako određene fizičke karakteristike kod frajera kotiraju mnogo više nego neke druge.

Evo kakve su im to žene najprivlačnije!

Gotovo 60 odsto muškaraca odgovorilo je da su im draže tamnokose devojke od plavuša. Trećina svih ispitanika, odnosno 33,1 odsto smatra da su brinete najatraktivnije, a njih 28,6 odsto  više voli crnke. 

Muškarci koji padaju na plavuše čine samo 29,5 odsto ispitanika, dok su crvenokose najmanje popularne - samo 8,8 odsto

Vest koja će definitivno razveseliti sve one cure koje celi život drže dijetu jest činjenica da muškarci ne vole previše mršavice manekenske figure. Većina ispitanika, njih 38,8 odsto, smatra da idealne žene nose veličinu 40 i 42. Žene s još izraženijim oblinama nalaze se na drugom mestu poželjnih, dok su mršavice tek na trećem. 

Kad je u pitanju boja očiju, plava je na prvom mestu. Čak 40,2 odsto ispitanika voli cure s plavim očima. Smeđe su na drugom, a zelene na trećem mestu.

 

 

 

 

Izvor: www.cosmopolitan.rs

Komentari: