OVA NAVIKA JE SVE ČEŠĆI UZROK RASKIDA U DANAŠNJE VREME
OVA NAVIKA JE SVE ČEŠĆI UZROK RASKIDA U DANAŠNJE VREME

OVA NAVIKA JE SVE ČEŠĆI UZROK RASKIDA U DANAŠNJE VREME

U današnje vreme veoma je teško napraviti granicu između posla i privatnog života, što se može odraziti i na ljubavne veze.

Ako vam se često dešava da posao nosite sa sobom, satima od kuće radite na određenim projektima ili telefonirate i odgovarate na preostale mejlove, možete da izazovete raskid, rezultat je istraživanja Univerziteta Virdžinija.

U studiji je dokazano da čak i da ne radite u kontinuitetu, već samo na nekoliko sati proverovate svoj e-mail zbog posla, vremenom možete da ugrozite emotivnu vezu, koja će postajati sve napetija.

Nezadovoljstvo partnera će rasti, a ujedno i vaše, te će se konflikti stvarati svakodnevno.

Zanimljivo istraživanje je pronašlo da jednostavno stalna dostupnost (telefoniranje, proveravanje pristigle pošte i sl.) na duže staze stvara nezadovoljstvo i stres.

Tako je savet naučnika da pravovremeno završavate svoje obaveze, pa čak i da ostanete duže na poslu, ali da posao ne obavljate kod kuće.

Izvor: www.b92.net

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.