OVA ŽENSKA VRLINA PLAŠI MUŠKARCE
OVA ŽENSKA VRLINA PLAŠI MUŠKARCE

OVA ŽENSKA VRLINA PLAŠI MUŠKARCE

Kada biste muškarce pitali koje ženske kvalitete, osim fizičkih, ocenjuju kao najprivlačnije, sigurno biste dobili različite odgovore. Ono što je pohvalno je da ih privlače pametne žene, i većini muškaraca ne smeta ukoliko je njihova partnerka pametnija od njih.

Međutim, različita istraživanja su pokazala da ukoliko je žena u isto vreme pametna i ambiciozna, jednostavno je veoma teško da se pored nje muškarac oseća sigurno i muževno.

Jedno Harvardovo istraživanje je pokazalo da su mnoge žene toga svesne i da neretko zbog toga stavljaju svoje želje i ciljeve u drugi plan.

Zanimljivo je da muškarci neće zameriti ambicioznost jedni drugima, ali kada je u pitanju žena, to je jedan od kvaliteta, koji će ih uplašiti! Naučnici kažu da se odgovor krije u snažnije razvijenom muškom egu.

Žene koje su izrazito sposobne i imaju samopouzdanja, neće i nikada ne bi trebalo da odustanu od svojih ambicija, to je poruka za svaku od vas! Žena mora istražiti i izraziti svoje sposobnosti, i nema potrebe da se sklanja sa puta muškom egu!

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.