The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hteli vi to da priznate ili ne, prvi utisak je veoma bitan, pogotovo kada idete s nekim na sastanak. A želite li svakog frajera već pri prvom susretu da oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvek:

#1 Zaboravite na mobilni

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno proverava svoj mobilni, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastanku. Stoga, ako želite da ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, ostavite mobilni u torbu i zaboravite da ga imate. 

#2 Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno nazove, odmah na prvom sastanku predložite mu mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka.

Momci s vremena na vreme vole da se odmore od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

#3 Ispričajte mu o dečku koji vam se udvarao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom sastanku ni u kojem slučaju ne spominjete bivšeg dečka. Ali momku koji vam se sviđa slobodno možete pričati o frajerima koji su vam se bezuspešno udvarali.

Kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu mnogo zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

 

 

 

 

 

Izvor: www.srbijadanas.com

Komentari: