Pet znakova koji dokazuju da je vaša veza čvrsta i sigurna
Pet znakova koji dokazuju da je vaša veza čvrsta i sigurna

PET ZNAKOVA KOJI DOKAZUJU DA JE VAŠA VEZA ČVRSTA I SIGURNA

Nakon dužeg vremena, automatski pomislite da ste u stabilnoj vezi, jer ste već toliko dugo zajedno da imate osećaj kako znate svaku misao svog partnera. Ipak, postoji PET ODLIČNIH ZNAKOVA koji će vam otkriti da li vaša veza apsolutno sigurna i da li delite vaše vreme sa srodnom dušom.

Proverite koliko je vaša veza čvrsta pomoću ovih signala.

#1 Uveseljavate jedno drugo sitnicama

Ovo ne moraju nužno biti pokloni. Dovoljna je slatka poruka na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg dobrog raspoloženja, a na koje ovakve sitnice utiču odlično.

#2 Obožavate bliski dodir sa partnerom

Ovo vam se možda čini kao nešto što se podrazumeva, međutim to se ne odnosi isključivo na razmjenu nežnosti, nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu da držate partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i s njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja.

#3 Imate zajedničke šale i gestikulacije

Humor je jedan od presudnih faktora za uspešnu vezu. Osobe koje dele smisao za humor dokazano imaju mnogo veće šanse za dugu i srećnu vezu nego one koje se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša je veza na odličnom putu.

#4 Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vreme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas zanimaju, ali malim gestom, primera radi, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, vaš će vam partner pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

#5 Verujete u odanost

Važno je razgovarati i saslušati se međusobno. Ako ste vaš partner i vi već u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako se s tom osobom vidite na duge staze. Bitno je uskladiti želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih  prepreka.

Izvor: www.minimagazin.info

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.