The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Izlazak sa sadašnjim ili budućim partnerom može da bude i te kako zabavno, ako odlučite da izađete iz kuće i preskočite gledanje serija ili filma.

Izlasci ili dejtovi, su idealan način da se sa nekim upoznate, razmenite razmišljanja, vidite šta voli i uveriti se u to da li je on pravi izbor za vas. Međutim, ponekad se može desiti da nemate ideju gde da odete ili šta da uradite kada već izađete negde. Nemojte brinuti jer mi imamo sjajna rešenja.

U nastavku smo napravili listu aktivnosti koje možete da uradite zajedno, bilo da ste to nekada radili ili ne. Bitno je da se zabavite i da ostvarite još dublju povezanost koja će učvrstiti vašu vezu ili pospešiti početak nove. Pogledajte šta smo izabrali!

PENJANJE

Malo ekstremnog sporta i zaljubljenosti nikada nije na odmet. Uplatite termin penjanja po steni i pokažite ko je bolji u ovom sportu.

VOŽNJA BICIKLOM I PIKNIK

Odaberite slobodan i sunčan dan i idite u vožnju bicikla. Ponesite i hranu i ćebence da biste napravili piknik u prirodi. Odlična ideja, zar ne?

VEČERA U BAŠTI

Izađite u restoran sa baštom i uživajte u razgovoru, ali i komentarisanju ljudi. Smišljajte priču za svaku osobu koju vidite i zabavite se kao kada ste bili deca.

KARAOKE VEČE

Veče koje ćete pamtiti zauvek. Ovde nije bitno da li znate da pevate, već da li ste spremni za odličnu zabavu.

ISTRAŽIVAČI GRADA

Izađite u dugačku šetnju u kojoj ćete istraživati svaki deo grada. Možda otkrijete savršen kafić ili restoran za koji niko ne zna?

 

 

 

Izvor: www.zenskimagazin.rs

Komentari: