SAVETI ZA SAVRŠENI MEDENI MESEC

Iako potiče još iz 5 veka, bračno putovanje ili medeni mesec vremenom se prilagodio željama mladenaca i savremenom načinu života. Poseban naglasak stavljen je na njihovu intimu i uživanje u prvim bračnim danima na romantičnim lokacijama širom sveta.

Ali, kako planirati i šta tražiti, donosimo vam u 8 KRATKIH CRTICA.

  1. Planiranje započnite rano

Što pre, to bolje. Tak ćete imati dosta vremena za istraživanje i dobićete tačno ono što želite.(Pojedina mesta ili datumi su rezervisani i godinu dana unapred.)

  1. Podelite planiranje

Nakon svega, ovo je medeni mesec za vas oboje. Ako bi sve odluke donosili sami, osećali biste krivicu ako stvari ne idu savršeno.

  1. Postavite okvirni proračun

Razgovarajte o svojim očekivanjima i prioritetima, tako da se možete pre puta složiti na šta ćete trošiti i na čemu ćete štedeti.

  1. ‘Take it easy’

Prvih nekoliko dana planirajte laganiji tempo tako da se možete oporaviti od post-venčane iscrpljenosti i usredsrediti se jedan na drugog.

  1. Potražite dodatne besplatne informacije

Surfujte netom i informišite se o hotelima, restoranima, aktivnostima i svečanostima.

  1. Planirate preuzeti suprugovo prezime?

Osim ako planirate medeni mesec sa zakašnjenjem, nećete imati vremena promeniti pasoš, vozačku dozvolu,… sve dok se ne vratite s medenog meseca. Umesto toga, koristite svoje devojačko prezime na svim putnim dokumentima (vize, zrakoplovne karte).

  1. Ne zaboravite na humor

Malo fleksibilnosti svakako je potrebno na svakom putovanju. Očekujte da sve stvari neće uvek ići po planu. Učinite ili promenite ono što možete, a zatim se opustite i uživajte u svom medenom mesecu. Nakon par dana ili čak nakon par sati verovatno ćete se svemu samo smejati.

  1. Recite svima da ste na medenom mesecu!

Nemojte biti stidljivi. Verovatno ćete uživati u posebnom tretmanu, kao što su šampanjac dobrodošlice ili poklon-košara sa voćem u sobi.

Izvor: https://she.hr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.