TAJNA SREĆNIH PAROVA: 3 navike koje čuvaju i jačaju romantičnu vezu

Svaka romantične veza je drugačija kao što su i ljudi drugačiji, ali postojie male zlatne spone koje jačaju ljubav i međusobnu posvećenos.

Svi znamo koja je stvar neophodna da bi romantična veza živola – LJUBAV. Međutim, nije sve tako jednostavno kada je u pitanju romantičan odnos.

Svedoci smo da postoji puno parova koji se istinski vole, ali njihova veza je disfunkcionalna.

Otkrivamo koje 3 NAVIKE će sačuvati i ojačati vašu romantičnu vezu:

#1 Sukob mišljenja bez ljutnje

Dok mnogi smatraju da je sukob mišljenja u vezi opasna zamka, jedni koriste rasprave kao magičan alat za očuvanje ljubavi. Važno je da se partner i vi držite svojih principa i ideja i da iza njih uvek stojite. Uvek recite jedno drugom šta zaista mislite, pa čak iako se uopšte ne slažete. Na ovaj način upoznajete jedno drugo i otkrivate stavove. Važno je da bez ljutnje možete ukazati partneru na grešku ili on vama. Argumentima se „borite“, ali ako niste u pravu, uvek prihvatite njegovu soluciju. Bez zdrave debate, nema dobre ljubavne veze.

#2 Uvek imaju vremena da budu sami

Bez obzira na obaveze oko dece, kuće ili posla, srećni parovi uvek imaju vremena samo za njih dvoje. Važno je da provodite vreme sami kako biste saznali kroz kakve promene prolazite, da li vas nešto muči, kakve su vaše ambicije. Ovako se „podgreva“ ljubav i budi strast bez obzira koliko ste dugo zajedno.

#3 Imaju zajednički cilj

Srećni parovi uvek imaju zajednički cilj za koji rade jednakim snagama. Bez obzira da li je to preseljenje u novi dom, promena posla ili štednaja novca, zajednički cilj je jedna mala spona koja im daje osećaj da zajedno mogu da postignu sve što žele. Oni se nalaze na jedinstvenom zajedničkom putovanju na kojm grade karakter, poboljšavaju sposobnosti i stvaraju nešto samo za njih dvoje. Predivno je videti partnera koji ulaže trud, vreme i energiju u nešto čemu ste se i vi potpuno predali.

Izvor: www.lovesensa.rs

Recept za vlašku salatu
Sledeći artikal
VLAŠKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.