The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Uz samo malo inspiracije i par ključnih komada možete složiti outfit i izgledati veoma šik i stajliš. Predstavljamo vam 3 ključna komada koji će vam trebati sledeće sezone, a koja će upotpuniti svaki vaš stajling.

#1 Kožna jakna

Kožna jakna je jedan od odvnih komada koja nikako ne izlazi iz mode. Svi je volimo, može da se nosi u svim prilikama i savršeno se uklapa u svaki stil. Modno savršenstvo u koje svakako vredi investirati.

#2 Pruge

Odevni komadi sa prugama su već neko vreme u modi, a nama je svakako jasno i zašto. Pruge su savršen način da istaknete svaki outfit. Bilo da se radi o širokim, tankim, uspravnim ili vertikalnim sa prugama ćete uvek biti šik. 

Објава коју дели Who What Wear (@whowhatwear) дана

#3 Statement torba

Uvek, ali uvek imajte makar jednu torbu koja je jedinstvena i upečatljiva. Torba koja će podići i najdosadniju odevnu kombinaciju je jednostavno must have. Ništa ne može da izazove „vau“ efekat kao statement torba.

 

 

Komentari: