The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Topli odevni komadi su ključni tokom zimskih dana, utopliće vas i učiniti da izgledate šik. Dobar zimskog stajling je svakako u odredjenim komadima koji bi trebalo da se nadju u vašim ormanima.

 

Glamurozni oversized džemperi

Oversized džemperi vam pružaju udobnost, toplotu i veoma styliš look. Street style ikone i poznate ličnosti obožavaju ovaj odevni komad. Lako se kombinuju i možete da ih nosite kako god želite, preko rolke, košulje ili haljine, uz suknju ili farmerke.

Šal kao glavni adut protiv hladnoće

Kod ovog modnog detalja je odlično to što ga možete nositi u bilo kojoj boji i dezenu i tako upotpuniti svaki vaš outfit.

 

 

Pleteni kardigan za moderan izgled

Kardigan je odevni komad bez koga je nemoguće zamisliti zimu. Pleteni kardigan će vam dati cool i interesantan izgled. Možete ga iskombinovati sa gotovo svakom garderobom, utopliće vas i svakako će vam pomoći da izgledate moderno i urbano.

 

Upečatljivi kaputi

Dobar kaput će svaki vaš stil podići na viši nivo. Oni su udobni, topli i ležerni. Učinite vaš zimski stajling interesantnijim i lepšim.

 

Čizme

Još jedan veoma bitam odevni komad su čizme, tople, udobne i treba da idu uz sve kako biste mogli uvek da računate na njih. Začiniće svaki vaš stajling i učiniće da izgledate ženstveno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com 

Komentari: