The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Leto nam je stiglo i potraga za savršenim poslovnim stajlingom je počela. S obzirom da posao zahteva određene kodekse oblačenja, poslovni stajling bi trebao da bude elegantan, formalan i ženstven.

Po kodeksu oblačenja odevni komadi ne treba da budu preuski i da ocrtavaju veš, suknje treba da budu one širine i dužine da možete da sedite u njima, a košulje i majice ne treba da se otvaraju između dugmića.

Jedan od glavnih aduta koje uvek možete da iskoristite su bojeTradicionalne boje savršene za posao su: crna – chic, siva – konzervativna, teget – od poverenja i crvena – agresivna. Nakit treba da bude adekvatan i ne napadan. Uvek vodite računa da vam ruke budu negovane i da imate urednu frizuru.

Neke od odevnih komada koje možete da iskombinujete za posao su: pencil suknje ispod kolena, lagane košulje i majice kratkih rukava, haljine ispod kolena i pantalone.

Pogledajte naše predloge i nadjite inspiraciju za vaš sledeći letnji poslovni stajling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com 

Komentari: