The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ako neko zna kako se nose oversized odevni komadi, onda je to Emily Ratajkowski. Ovaj put, lepa manekenka nam je otkrila TRIK kako da nosimo XXL blejzer i da izgledamo odlično!

Iako na modnim pistama uvek izgleda fantastično, Emily Ratajkowski je sređena od glave do pete i kada ide u šetnju sa psom. Kada su u pitanju modne lekcije, ona je dama koju bi trebalo da poslušamo.

Za šetnju Njujorkom, Emily Ratajkowski se odlučila za klasičnu odevnu kombinaciju. Oversized blejzer je uparila sa crnom rolkom, farmerkama i crnim čizmama, a ključ njenog savršenog celokupnog izgleda je u nezaobilaznom modnom detalju – KAIŠU!

Emily Ratajkowski je svoj outfit začinila kaišem sa printom „zebre“, čvrsto stegnutim oko struka kako bi pokazala svoju siluetu. Zahvaljujući kaišu i naglašenom struku, ova dama je XXL blejzeru dala novi izgled koji će moći da ponese svaka dama.

Savršeno, zar ne?

 

 

 

 

 

Izvor: www.vogue.com

Komentari: