The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nakit je bitan deo odevne kombinacije. Da bi na kraju izgledale savršeno moramo pravilno da uklopimo boje, da ono što obučemo ide jedno uz drugo i da uz sve to uklopimo nakit. Ogrlice su uglavnom u prvom planu i tada moramo voditi računa da ogrlice biramo prema izrezu na majci.

Ako još niste sigurni pogledajte ovaj mali VODIČ koji će vam pomoći kakve ogrlice da birate i kako da ih kombinujete uz različiti izrez.

#1 OKRUGLI IZREZ UZ VRAT

Uz ovakav izrez se slažu upečatljive ogrlice, ogrlice koje će „otvoriti“ liniju vrata, jer ovakav izrez može vizuelno da skrati vrat.

#2 ČAMAC IZREZ

S obzirom da čamac izrez stvara horizontalnu iluziju, treba da birate ogrlice koje bi stvorile vertikalnu iluziju. Duge, tanke ogrlice, sa ili bez upadljivih detalja su odličan izbor. Možete se igrati i sa više ogrlica različitih dužina.

#3 „V“ IZREZ

Najbolje ogrlice koje se slažu uz V izrez su dužine koje ne bi trebalo da pređu sredinu izreza. Ogrlice sa diskretnim priveskom je odlična. Priveske birajte ovalne ili okrugle kako bi stvorili balans sa oštrim uglovima V izreza.

#4 POLUKRUŽNI IZREZ SA BRETELAMA

Duge ogrlice su najbolji izbor za ovakav izrez. Dužina ogrlice može da ide i do ispod grudi. Na taj način ćete savršeno istaći deo i oko vrata i oko grudi.

#5 TOP

Uz top koji otkriva i vrat, prsa i ramena najbolje idu kraće ogrlice koje će skrenuti pažnju na ovaj deo tela i istaći vašu ženstvenost. Da li ćete birati diskretniju tanku oglicu ili upadljiviju sa efektnim privescima, na vama je da izaberete.

#6 ASIMETRIČNI IZREZ

Asimetrične masivnije kraće ogrlice se najbolje slažu uz ovakav izrez. Nećete pogrešiti ako se odlučite i na glamurozniji duži lanac ili ogrlicu.

#7 ČETVRTASTI IZREZ

Izrez koji se slaže uz više modela ogrlica. Čoker ogrlice, masivni, kratki ili dugi lančići sa efektnim priveskom, za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti.

#8 ROLKE

Rolke i uopšte majice i bluze zatvorenog tipa su savršene za efektne dugačke ogrlice, jer će one stvoriti vertikalnu iluziju i izdužiti vašu figuru. Možete se poigrati i sa više ogrlica različitih dužina, a izrazito vitke dame mogu da sa poigraju i sa kraćim ogrlicama.

#9 KOŠULJE

Ukoliko volite da nosite skroz zakopčane košulje, birajte upadljive, kraće oglice koje će krasiti deo izveđu kragni. A, ukoliko volite da na košulji ostavite par dugmića otkopčanih, treba da birate kratke ogrlice koje će popuniti prostor između dugmića i diskretno upotpuniti izgled.

#10 NABORANA KRAGNA

Kraći lanac sa priveskom je idealan za naboranu kragnu. Na ovaj način ćete povući pogled na gore, a vrat i dekolte neće delovati prenatrpano.

 

 

 

 

 

 

Komentari: