The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jedan od bitnijih momenata u vašem životu jeste vaše venčanje. Planiranje venčanja je ona slatka muka, zar ne? Restoran, crkva, burme, cveće, torta i još dosta toga što treba uraditi i pripremiti. Medjutim, za nas žene najbitnija stavka je venčanica. Venčanica je ono prvo što svi primete i verovali ili ne, naći pravu venčanicu nekada može da bude prava muka.

Onda kada idete u potragu za vašom savršenom venčanicom, povedite nekoga sa sobom ko će vam pomoći. Sigurno ćete se lakše odlučiti uz pomoć prijatelja.

 

 

Sastavili smo listu saveta koja će vam pomoći u odabiru venčanice:

 

   1. Odredite budžet za vašu venčanicu

Bolje je kada znate sa koliko novca raspolažete, tako ćete moći malo da suzite izbor modela. Odlučite da li želite da unajmite ili ste u mogućnosti I da kupite venčanicu.

   2. Odaberite stil venčanice

Internet I modni časopisi su savršeno mesto gde možete dobiti ideju o tome kakvu venčanicu želite. Veoma je bitno da znate kakvu  venčanicu želite, sa čipkom, biserima, model sirene, kratku ili dugačku… Onda kada nadjete ono što vam se svidja, nadjite gde možete da idete da je vidite I probate.  

   3. Izaberite model venčanice koji je idealan za vašu gradju

Kako različitim tipovima građe ženskog tela pristaju različiti komadi odeće, tako i isti model venčanice neće stajati svakoj ženi podjednako lepo. Nadjite onu koja vama odgovara.

   4. Probajte venčanicu, ne sudite venčanici na ofingeru

Neke haljine jednostavno izgledaju mnogo bolje kada ih obučete. Poslušajte savet zaposlenih u salonu ili drugarica, probajte svaku koja vam se čini da je lepa ili dobijete preporuku.

 

   5. Izaberite pravu boju

Belu venčanicu je najlakše izabrati, ali nekim damama druga nijansa može stajati mnogo bolje. Recimo, boja šampanjca je veoma popularna I savršeno stoji damama svetle puti I plave kose.

   6. Aksesoari

Dodatnu opremu I nakit birate tek nakon što ste izaberale venčanicu, tako ćete lakše videti šta najbolje ide uz venčanicu.

   7. Uzimanje mera venčanice

Izmene na venčanici svakako morate uraditi kako bi vam ona savršeno stajala. Onda kada idete na probu da se uzmu mere, obavezno ponesite rublje I cipele koje planirate da nosite na svadbi.

Nemojte žuriti u donošenju odluka. Ipak, ima dosta pitanja o kojima treba dobro razmisliti. Da li je to TA venčanica? Prikriva li nedostatke? Da li vam ističe najbolje attribute? Da li je udobna I zahvalna za nošenje? I još pitanja kojima su potrebni odgovori, tako da polako I smireno.

Dan venčanja je veoma uzbudljiv,ali I stresan  u isto vreme. Obevezno odredite nekoga ko će vam pomoći da obučete venčanicu I da vam pomogne oko dodatne opreme. Gledajte da se taj dan opustite I uživajte. Ne morate se mnogo sekirati za haljinu jer će hemijsko čišćenje pobrinuti za većinu stvari. Uživajte sa vašim budućim mužem, a I sa ljudima koji su tu zbog vas.

 

 

 

Komentari: