OTKRIVAMO MALE TRIKOVE ZA NISKE DAME KOJI DODAJU CENTIMETRE
OTKRIVAMO MALE TRIKOVE ZA NISKE DAME KOJI DODAJU CENTIMETRE

MALI TRIKOVI ZA NISKE DAME KOJI DODAJU CENTIMETRE

Poznate dame sitnije građe kao što su Kyle Minogue ili Eva Longoria nas oduševljavaju svojom smelošću da bez problema pariraju puno višim koleginicama. TAJNA se krije u malim i jednostavnim trikovima koji izdužuju figuru.

#1 DUŽINA

Kako bi maksimalno izdužili figuru birajte kraće modele čija dužina ne prelazi kolena. Takođe,haljine sečene u struku ili „olovka“ suknja čine da vam noge izgledaju duže, a samim time i cela figura. Vizuelno će učiniti da izgledate više i modeli farmerki ili pantalona visokog struka.

Ako malo pokažete članak može itekako da utiče na celokupan izgled. Ovo je odličan trik koji će učiniti da vaše noge izgledaju duže. Crop pantalone ili midi haljine su odličan izbor.

#2 BOJE I DEZENI

Dame sitnije građe treba da biraju žive boje kao i pastelne nijanse. Kombinovanje komada sličnih boja kreira iluziju duže linije. Probajte da uklopite pantalone i cipele u istoj boji i na taj način će celokupna figura biti mnogo izduženija. Što se printova i dezena tiče, vertikalni print je idealno rešenje, dok horizontalni print treba izbegavati jer vizuelno skraćuje i širi.

#3 KROJEVI

Izbegavajte vrećaste, široke modele. Idealna odeća je ona koja ide uz liniju tela kao što sustrukirane haljine, ravne uske farmerke ili pantalone. Izbegavajte dugačke bluze i tunike jer će dodatno skratiti vaše noge.

#4 OBUĆA

Svi već znamo da visoke štikle izdužuju noge i celu figuru. Ali, ako niste ljubitelj štikli slobodno možete da nosite udobnu obuću koje poseduju petu nekoliko centimetara visoku.

#5 NAKIT

Dugačke ogrlice do ispod grudi ili do pupka mogu vizuelno da izduže figuru. Izbegavajte krupni i masivni nakit.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.