OVO SU TOP 3 AKSESOARA KOJE SVAKA FASHION DAMA TREBA DA POSEDUJE

Aksesoari upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju i čine naš stil upečatljivim i jedinstvenim! Mi ih obožavamo i bez njih ne možemo! Ovo su TOP 3 aksesoara koje svaka fashion dama treba da poseduje!

#1 TORBE

Velike, male, kockaste, okrugle, elegantne ili za svaki dan, torbe su svakako vodeći trend u divnom svetu aksesoara! Sigurni smo da ne postoji dama koja ne voli torbe. Savršen dodatak outfitu, a pritom sve što nam je potrebno možemo poneti sa sobom. Postoji mnogo dezena, printeva i materijala, samo je potrebno da izaberete onu koja najviše odgovara vašem stilu.

#2 ŠEŠIRI

Aksesoar kao što je šešir je postao nezaobilazan modni detalj svake odevne kombinacije. Šešir će vam dati dozu elegantnosti, opuštenosti i prefinjenosti. Možete ih ukloiti uz svaki stil, i u dnevne i u večernje varijante. Savršen je kada želite da se istaknete.

#3 NAKIT

Nakit je svakako najlepši ukras svake fashion dame! Uz bilo koji komad nakita svaki outfit će izgledati moćno! Lepota ovog aksesoara je u tome što i jednostavnu odeću može da učini da zablistate

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
OVO SU BOJE KOJE PRISTAJU SVAKOM TONU KOŽE