STIL OLIVIE PALERMO NAS INSPIRIŠE

Predivna, graciozna, dama besprekornog stila, to je OLIVIA PALERMO! Ona je svakako jedna od najbolje odevenih dama u svetu mode koja nas apsolutno svaki put oduševi svojim fantastičnim odevim kombinacijama.

Olivia Palermo je proteklih 10 godina inspiracija i muza kako najpoznatijim svetskim dizajnerima tako i mnogim devojkama. Ona nas ohrabruje da i mi eksperimetišemo sa raznim odevnim komadima i printovima jer zaista, koliko je to teško?

Nepogrešiva je kada je u pitanju kombinacija različitih printova, što joj mi posebno zavidimo! Velika je obožavateljka modnih dodataka, tako da uvek ima narukvicu, prsten ili sat na ruci. Obožava da kombinuje različite boje, materijale i teksture.

Zaista je dovoljno da posmatramo i pratimo njene fantastične odevne kombinacije koje nam ponosno pokazuje na društvenim mrežama i tako mnogo da naučimo.

Iako je veoma težak zadatak, uspeli smo da izdvojimo nekoliko najboljih odevnih kombinacija Olivie Palermo koje su nam baš zapale za oko! Inspirišite se i vi zajedno sa nama!

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
Odevni komadi koji svaku ženu čine atraktivnijom
ODEVNI KOMADI KOJI SVAKU ŽENU ČINE ATRAKTIVNIJOM