STIL OLIVIE PALERMO NAS INSPIRIŠE

Predivna, graciozna, dama besprekornog stila, to je OLIVIA PALERMO! Ona je svakako jedna od najbolje odevenih dama u svetu mode koja nas apsolutno svaki put oduševi svojim fantastičnim odevim kombinacijama.

Olivia Palermo je proteklih 10 godina inspiracija i muza kako najpoznatijim svetskim dizajnerima tako i mnogim devojkama. Ona nas ohrabruje da i mi eksperimetišemo sa raznim odevnim komadima i printovima jer zaista, koliko je to teško?

Nepogrešiva je kada je u pitanju kombinacija različitih printova, što joj mi posebno zavidimo! Velika je obožavateljka modnih dodataka, tako da uvek ima narukvicu, prsten ili sat na ruci. Obožava da kombinuje različite boje, materijale i teksture.

Zaista je dovoljno da posmatramo i pratimo njene fantastične odevne kombinacije koje nam ponosno pokazuje na društvenim mrežama i tako mnogo da naučimo.

Iako je veoma težak zadatak, uspeli smo da izdvojimo nekoliko najboljih odevnih kombinacija Olivie Palermo koje su nam baš zapale za oko! Inspirišite se i vi zajedno sa nama!

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.