The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

O ukusima svakako ne treba raspravljati, ali za besprekoran I savršen STIL ipak moramo da povedemo računa jer vrlo lako može da se desi da izgledate neukusno I neodmereno.

Ovo su najčešće modne GREŠKE koje mogu da pokvare vaš izgled I koje morate izbeći:

#1 KADA NOSITE PREUSKE STVARI 

Jedan od najvećih problema je kada nosite preuske I male stvari. Stvari znatno manjeg broja na svakome će izgledati ružno, rizikujete da vam popucaju šavovi, da vam iskoče jastučići oko struka I to nikako nije primamljivo. Gledajte da odaberete odgovarajući broj i nosite stvari koje vam lepo pristaju.

#2 KADA NOSITE PREVIŠE ŠIROKE STVARI 

Kao I preuske tako I previše široke stvari mogu izgledati neukusno. Prevelike stvari vas mogu učiniti još krupnijim I to neće izgledati lepo. Uvek birajte svoju veličinu.

#3 PREVIŠE OTKRIVENO

Veoma je ružno I neukusno onda kada dopustite da vam se previše vide grudi ili zadnjica, kada nosite providnu garderobu ili  prekratke suknje ili šortseve… Imajte na umu da je sve u umerenosti, ne otkrivajte previše I sigurno ćete ostaviti bolju utisak.

#4 KADA NOSITE PREVIŠE NAKITA

Previše različitog nakita može biti veoma naporno za oko I veoma neukusno. Pažljivo birajte nakit, gledajte da uklopite sa outfitom I ne preterujte. Recimo, ukoliko vam je ogrlica velika I masivna, onda neka vam mindjuše budu manje I neprimetne.

#5 AKO NOSITE VISOKE ŠTIKLE

Slažemo se da visoke štikle da ženi izgledaju moderno i fantastično. Ali to nikako nije slučaj ako žena ne zna u njima da hoda. Izaberite štiklu koja vama odgovara i u kojoj možete lepo da hodate.

#6 SVI TRENDOVI ODJEDNOM 

Ne morate nositi sve aktuelne trendove odjednom, bilo bi previše. Nosite jedan po jedan modni trend, izaberite koji vam najbolje pristaje.

Ipak, moda je definitivno eksperimetisanje, dozvoljeno je da nosite ono što se vama svidja i u čemu se osećate dobro. Ali, nešto što je neukusno i ružno ipak treba izbeći.

 

 

 

 

 

 

Komentari: