The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Novogodišnja noć nam se približava i naravno svi želimo da izgledamo najbolje. Nova godina je vreme kada sa modnim kombinacijama možete da eksperimentišete i ne možete pogrešiti šta god da obučete. Mi smo potražili inspiraciju na Instagramu, inspirišite se i vi zajedno sa nama!

Široke  pantalone i majica koja otkriva ruku su savršena modna kombinacija koja će učiniti da izgledate veoma seksi. Ovakav outfit je idealan gde god da slavite, da li je restoran, žurka ili druženje.

Da, za Novu godinu se možete odlučiti i na udobniji outfit, a i dalje da izgledate prelepo. Plisirana suknja će učiniti da izgledate šik.

Za one dame koje vole jednostavniji izgled mogu da se odluče na farmerke, a da akcenat bude na nekoj drugačijoj šik majici, košulji ili džemperu. Takodje, upotpunite novogodišnji outfit sa zanimljivim nakitom.

Kožne pantalone, veštačko krzno i svetlucava majica je savršena modna kombinacija za novogodišnju noć. Budite glamurozni i odvažni!

 

Kožne helanke i srebrne čizmice su kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Uklopite sa jednostavnom majicom i izgledaćete fenomenalno!

Kombinezon i lakovano daju fenomenalnu kombinaciju. Uklopite sa pravim aksesoarom i dobijate jedinstveni stil za ovu novogodišnju noć.

Pliš je definitivno za one dame sa slobodnim duhom. Na vama je da eksperimentišete sa bojama i odevnim komadima. Pliš je svakako onaj materijal koji će učiniti da izgledate savršeno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.marieclaire.com 

Komentari: