The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kada nam treba inspiracija o tome šta da obučemo i kako da izgledamo savršeno tokom hladnih dana, poznate dame su tu da nam pomognu u tome i da nas inspirišu.

#1 VICTORIA BECKHAM

Ako neko zna da izgleda stajliš i moderno, onda je to Victoria Beckham! Victoria izgleda neverovatno u kratkom karamel kaputu i teksas pantalonama i sve to lepo upareno sa rolkom, torbom i čizmama u burgundy boji. Ona je majstor svog posla!

#2 PRIYANKA CHOPRA

Ako želite da unesete malo boje u svoj zimski outfit, Priyanka Chopra će vam pokazati kako. Kombinacija svetlo crvene i bež se savršeno slažu i Priyanka izgleda fantastično. Kožna crvena suknja u kombinaciji sa bež džemperom i kaputom je pun pogodak!

#3 SARAH JESSICA PARKER

Sarah ume savršeno da uklopi različite dezene i boje. Eksperimentišite I vi! Zelena midi haljina leopard printa u kombinaciji sa ružičasto – plavim kariranim kaputom daju savršen kontrast i moderan look.


Pročitaj još: KAKO DA KOMBINUJETE RAZLIČITE PRINTOVE KAO PROFESIONALAC


#4 FEARNE COTTON

Uvek korak ispred trendova, Fearne izgleda odlično u zebra print midi suknji. Za savršen look, suknju ukombinujte sa kožnom jaknom I čizmama.

#5 JULIA ROBERTS

Ako ste više za elegantan stil, onda možete ukombinovati karirani kaput sa širokim pantalonama, baš kao Julia. Odlično!

#6 LUPITA NYONG

Ako niste baš ljubitelj haljina, obratite pažnju na beli kombinezon koji predivna Lupita nosi. Šik, moderno I neverovatno laskavo. Efektan, a jednostavan look za večernji izlazak.

Komentari: