Dezeni koji će idealno upotpuniti svaku odevnu kombinaciju
Dezeni koji će idealno upotpuniti svaku odevnu kombinaciju
Foto: pinterest.com

SAVRŠEN PROLEĆNI STAJLING: dezeni koji će idealno upotpuniti svaku odevnu kombinaciju

Pravo je vreme da se inspirišemo i unapredimo naš stajling. Ovaj put izdvajamo najlepše i najtraženije DEZENE za prolećnu sezonu koji će svaki vaš stajling podići na viši nivo.

#1 TUFNE

Foto: pinterest.com

Tufne su jedan od omiljenih dezena kojem se uvek vraćamo, a i vremenom dobija sve veću popularnost. Svaku odevnu kombinaciju će podići na viši nivo i učiniti da izgledate glamurozno.

Neizostavan su detalj na haljinama, suknjama i pantalonama. Svima nama je već jasno da ovog proleća neće biti poželjnijeg dezena od tufni. Modni stilisti predlažu da ovaj smeli dezen kombinujete sa drugim aktuelnim dezenima i jarkim bojama.

Nose se bluze, košulje, odela, modni dodaci, pa čak i cipele u ovom bezvremenom dezenu.

#2 KARIRANO

Foto: pinterest.com

Karirana odeća je bezvremeni modni klasik. Iako je ovaj dezen stekao popularnost u jesenjim i zimskim odevnim kombinacijama, danas je rado viđen i u prolećnim i letnjim kolekcijama. Možete ga uklopiti sa ostalim printovima, a posebno ćete postići upečatljiv izgled ako ga ukombinujete sa cvetnim dezenom.

Karirani dezen se može uklopiti i u elegantan i u casual stil, a najbolje dolazi do izražaja uz crno – bele kombinacije.

#3 CVETNI DEZENI

Foto: pinterest.com

Cvetni dezen se savršeno uklapa u prolećnu sezonu i jedna je od prvih stvari koja nam padne na pamet kada nam stignu topliji dani. Cvetni dezeni vladaju prolećnim garderoberima već dugi niz godina, pa je sigurno da već imate neki odevni komad u ovom dezenu.

Gotovo da i nema kolekcije među high street brendovima koja nema barem jedan komad u cvetnom dezenu. U ponudi možete pronaći sve odevne komade koji su ukrašeni ovim prolećnim printom. Da li ćete odabrati lepršavu maxi haljinu, suknju, majicu ili obuću, samo je na vama.

#4 PRUGE

Foto: pinterest.com

Još jedan dezen koji će obeležiti modnu scenu ove sezone jesu pruge. Možete ih uklopiti u svaki stil i za svaku priliku. Pruge za zahvalne ako su postavljene vertikalno jer će učiniti da izgledate vitkije. Modeli na kojima su pruge guste i vodoravne vizuelno nas čini širim pa su takvi modeli rezervisani za dame sa uskim bokovima.

Pruge takođe, možete da kombinujete sa drugim aktuelnim dezenima i bojama. Sa odevnim komadima u prugastom dezenu uvek ćete izgledati šik i glamurozno!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.