ZABLISTAJTE U CRVENOM NA DAN ZALJUBLJENIH

CRVENA je boja ljubavi i strasti! S obzirom da je Dan zaljubljenih već tu, makar jedan odevni komad ili aksesoar  bi trebao da bude u ovoj boji. Od glave do pete u crvenoj ili jedan odevni komad, torba ili cipele, svakako ćete izgledati romantično i lepo.

Za one dame koje žele da izgledaju elegantno mogu izabrati crvenu seksi haljinu naglasiti vašu figuru. Uz ovakvu haljinu obavezni dodatak su elegantne mindjuše i naravno štikle.

Ako želite da dodate malo ekstravagancije, čipkasti odevni komadi ili aksesoar su pravi izbor za Dan zaljubljenih. Čipka je veoma seksi i učiniće da izgledate glamurozno.

Dame koje više vole casual stil mogu jednostavno da iskombinuju omiljene farmerke sa crvenom majicom, blejzerom ili kaputom. Celokupni stil začinite sa nekim aksesoarom ili statement torbom.

Karirani dezeni, tufne i pruge se odlično slažu sa crvenom bojom. Sa ovim dezenima možete iskombinovati fenomenalan outfit za Dan zaljubljenih.

Izaberite svoj stil, budite jedinstvene i fantastične!

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
DŽEMPER – HALJINA: Savršen odevni komad za hladne dane
DŽEMPER – HALJINA: Savršen odevni komad za hladne dane