The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Najbitniji i najlepši dan za svako biće na ovoj planeti je dan kad treba da stanu na ludi kamen, pogotovo za nas žene. To je posebna prilika kad možemo, a i treba da izgledamo savršeno i tome posvećujemo mnogo vremena.

Pored cele organizacije, mislim da je najsladja muka naći pravu venčanicu i kakvu frizuru, šminku i nakit uz nju uklopiti.

 

Ovo su po nama pravila koja svaka buduća mlada treba da zna.

 

Što se tiče belih venčanica najbolje je da uz njih kombinujete nakit od belog zlata, srebra, sa biserima ili belim perlama. Uz venčanice boje šampanjca najbolje ide zlatni nakit, a može i nakit od belog zlata.

Mindjuše su najbitniji deo nakita i uvek se kombinuju prema venčanici. Ukoliko venčanica ima čipku, bisere ili perle, najbolje je staviti jednostavne male mindjuše. Uz običnu venčanicu možete staviti duže i masivnije.

Venčanice koje su otvorene, top ili sa tankim bretelama možete ukombinovati ogrlicu, narukvicu i mindjuše. Ogrlicu naravno treba istaći. Onda kad je venčanica čisto bela možete staviti upadljivu ogrlicu, ako venčanica ima upadljive detalje po sebi najbolje je staviti neku jednostavnu ogrlicu.

Ukoliko je venčanica zatvorenog tipa, najbolje je staviti samo par mindjuša ,a možete se i odlučiti za neki ukras za kosu.

Ukrasi za kosu su veoma popularni i idu uz svaki tip venčanice. Postoje razni ukrasi za kosu, sa čipkom, peruškama, perlama itd. Mogu biti šnale, trake, rajfovi i mlade se vrlo često odlučuju za takav aksesoar. Uz venčanicu svakako prelepo izgleda i sigurno ćete zasijati.

 

 

 

Komentari: