The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka dama ima moć da uz pravu odevnu kombinaciju izgleda atraktivnije. Nekada je samo jedan detalj potreban da unapredi vaš stil i učini vas trendi devojkom.

Predstavljamo vam mali modni vodič i saznajte koji su to odevni komadi koji će vaš stil učiniti atraktivnijim!

Uska haljina

Haljina koja će savršeno naglasiti vaše obline će učiniti da izgledate seksi, bez vulgarng utiska. Idealna je midi dužina i u ovakvoj haljini ćete uvek izgledati atraktivno.

Visoke štikle

Već je poznato da štikla može vizuelno da izduži noge i šta god da obučete uz visoke štikle izgledaćete atraktivno.

Crveni odevni komad

Crvena je boja strasti i poznato je da podiže raspoloženje. Crvena je pravi izbor onda kada želite da privučete pažnju. Učiniće vas atraktivnom i daće vam dozu samouverenosti.

Otkrivena ramena

Majica ili haljina koje otkrivaju ramena su idealne ako želite da izgledate zavodljivo i atraktivno. Ništa nije privlačnije nego kada žena pokaže otkrivena ramena jer je ovaj deo tela oličenje ženstvenosti.

 

Odevni komadi od kože

Kožna jakna ili pantalone se nose uz najrazličitije kombinacije. Izgledaćete veoma atraktivno i seksi.

Čipka

Svaka moderna devojka u svom stilu mora da ima nešto što je od čipke. Izgleda veoma atraktivno i daje vam potrebnu dozu nežnosti. Dovoljan vam je samo jedan detalj od čipke da izgledate privlačno.

Gola ledja

Drage moje, gola ledja su nešto što muškarci veoma vole. Haljina ili majica otvorenih ledja učiniće da izgledate veoma atraktivno i daće vam dozu seksipila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com 

Komentari: