The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Torba Hermès Himalaya Birkin je ove godine prodata za ukupno 380.000 dolara u Hong Kongu, čime je postala i najskuplja torba na svetu koja je ikada prodata na aukciji.

Ova torba je napravljena od krokodilske kože (poreklom sa Nila), ukrašena sa stotinama dijamanata i 18 - karatne zlatne kopče. Ime Himalaya je dobila zbog delikatne gradacije boja, dve sive boje prelaze u biserno belu i tako podsećaju na veličanstvene Himalaje.

Na početku Christie’s aukcije bilo je predvidjeno da će ova torba biti prodata izmedju 193.000 do 258.000 dolara. Konačna cena je postignuta nakon 10 do 15 minuta „intenzivnih ponuda u sali za aukciju , putem telefona i online kupaca“.

Do sada je titulu najskuplje torbe držala torba veoma slična Hermès Himalaya Birkin koju je napravio  Christie’s. Ova torba je 2016. godine prodata za 300.168 dolara, na Christie’s aukciji u Hong Kongu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.allure.com 

Komentari: