The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cipele su sigurno glavni fetiš većine žena. Jednostavno ih mnogo volimo, čine svaki naš stil jedinstvenim i neretko ih imamo i po nekoliko desetina komada. U ovom postu predstavljamo dizajnerku koja je kreirala najskuplje cipele na svetu.

Debi Vingem je trenutno jedna od najskupljih dizajnera na svetu. Ova britanska dizajnerka je kreirala najskuplju haljinu sa 50 karata crnih dijamanata, najskuplju abaju – tradicionalnu arapsku nošnju, i napravila je najskuplju tortu na svetu. Nakon haljine kreirala je i cipele koje će se slagati uz nju. Verovali ili ne, cipele koje je ova dama dizajnirala koštaju 15,1 miliona dolara.

 

Naime, cipele je naručio anonimni klijent kao rodjendanski poklon, a nastale su u saradnji sa dizajnerom Krisom Kempbelom.

 

Cipele su ukrašene sa nekim od najredjih dragulja kao što su ružičasti i plavi dijamanti u vrednosti od 13 miliona dolara. Dekorisane su sa više od 1.000 dijamanata. Potplata je od zlata, a gornji deo kože obojen je 24 – karatnim zlatom i prošiven 18 – karanim zlatnim koncem.

 

 

„Mnogi moji klijenti imaju dragocene komade nakita koji su uglavnom u sefu i samo ih nose jednom ili dva puta u životu. Koristeći njihove dragocene dragulje za dizajniranje umetničkog dela, mogu stvarati nešto čemi će se diviti svakodnevno“, izjavila je Vingem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.thenational.ae

Komentari: