The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Aksesoari upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju i čine naš stil upečatljivim i jedinstvenim! Mi ih obožavamo i bez njih ne možemo! Ovo su TOP 3 aksesoara koje svaka fashion dama treba da poseduje!

#1 TORBE

Velike, male, kockaste, okrugle, elegantne ili za svaki dan, torbe su svakako vodeći trend u divnom svetu aksesoara! Sigurni smo da ne postoji dama koja ne voli torbe. Savršen dodatak outfitu, a pritom sve što nam je potrebno možemo poneti sa sobom. Postoji mnogo dezena, printeva i materijala, samo je potrebno da izaberete onu koja najviše odgovara vašem stilu.

#2 ŠEŠIRI

Aksesoar kao što je šešir je postao nezaobilazan modni detalj svake odevne kombinacije. Šešir će vam dati dozu elegantnosti, opuštenosti i prefinjenosti. Možete ih ukloiti uz svaki stil, i u dnevne i u večernje varijante. Savršen je kada želite da se istaknete.

#3 NAKIT

Nakit je svakako najlepši ukras svake fashion dame! Uz bilo koji komad nakita svaki outfit će izgledati moćno! Lepota ovog aksesoara je u tome što i jednostavnu odeću može da učini da zablistate.


Kako da uklopite OGRLICU sa izrezom na majici, saznajte na OVOM linku!


 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: