The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka žena zaslužuje model kupaćeg kostima koj će joj savršeno pristajati i koji će joj istaći ono najbolje. Otkrite koji ste TIP GRAĐE i kakvi MODELI kupaćih kostima vam najbolje stoje.


OBLIK KRUŠKE

Vi imate obline u zoni kukova, a gore ste manji i tanji, kao Beyonce, .J.Lo ili Jennifer Love Hewitt. Ključ za savršeni kupaći kostim je u balansiranju vaših proporcija i pronalaženju odgovarajućeg pokrivanja za vašu donju polovinu tela.

Za tradicionalan izgled, izaberite donji deo kupaćeg sa kratkom suknjicom koja pokriva najveći gornji deo nogu, ili malo dublje gaćice u kojima vaša zadnjica neće izgledati preveliko.

Izbegavajte gaćice – šorts ili bokserice, kao i one sa debelom gornjom trakom. Višak materijala će samo privući pažnju na ono što želite da sakrijete.

Gornji deo sa dubokim dekolteom ili upadljivi gornji deo će privući pažnju na gornji deo tela, minimizujući bokove i zadnjicu.

VELIKE GRUDI

Vi imate bujan dekolte nalik Sofie Vergare, Katy Perry ili Brooklyn Decker i vaše poprsje zahteva bolju i jaču podršku. Ako ste obdareni bujnim poprsjem, dobra podrška je ključ za savršeni kupaći kostim. Izaberite gornji deo sa žicom ispod korpi ili jače korpe koje će držati vaše grudi gde treba da budu. Izbegavajte modele sa karnerima ili atraktivne detalje na grudnjem delu, osim ako ne želite da još više naglasite grudi.

Gornji delovi kupaćih kostima koji imaju jake korpe i žicu ispod grudi, kao i podesive bretele, obezbeđuju dobru podršku grudima. Što su šire bretele, bolja je podrška.

Oblikovane i ojačane korpe su najbolji izbor, a imate ih u mnogo različitih stilova i dezena. Izbegavajte trouglaste bikini topove, posebno bez ojačanja, jer će vam se pomerati.

Ne pokušavajte da uzmete manji broj, birajte istu veličinu grudnjaka, što bi u vašem slučaju bilo C, D, E.

MALE GRUDI

Proporcionalno, imate manje grudi, sa korpama A ili B, nalik Kate Hudson, Natalie Portman ili Taylor Swift. Manje grudi zahtevaju manje podrške, tako da možete gledati modele koji malo pokrivaju ili imaju neke detalje koji će dati dodatni akcenat na grudi, mašne, karneriće i druge obrasce koji će vizuelno povećati vaše grudi.

Trouglasti gornji delovi kupaćeg stvaraju iluziju oblina, kao i modeli sa printom ili nekim dodacima kao što su karneri.

Izaberite gornje delove sa punjenjem, nalik grudnjacima, koji daju efekat push-up-a, mogu napraviti i dekolte, ili pak, širi top nalik sportskom koji vizuelno će povećati predeo grudi.

To što imate male grudi znači da možete nositi razne modele bikinija, pa i one koji su kao samo traka – iskoristite to!

ATLETSKA GRAĐA 

Vi ste manje više ravni od grudi do bokova, i imate manje oblina, kao Cameron Diaz, Jessica Biel ili Jennifer Aniston. Za vas je igra u tome da naglasite obline u stilu koji će laskati vašoj figuri. Kostimi koji manje pokrivaju stvaraju iluziju srazmerne siluete.

Topovi ili gaćice u smelim dezenima, printovima, karneri ili drugi obogaćujući detalji dodaju ženstvenost  i mogu napraviti iluziju većih oblina.

Monokini mogu napraviti sjajne obline, kao i drugi jednodelni kupaći kostimi sa strateški postavljenim prorezima.

Što su manje gaćice pozadi, to zadnjica izgleda veća. Pomažu i one gaćice koje se vezuju sa strane.

BUJNE OBLINE

Vi ste skroz u oblinama, sa punim poprsjem, bokovima, butinama i zadnjicom, kao Christina Hendricks, Scarlett Johansson ili Kim Kardashian. Za zaobljene figure, ključ je u tome da istaknete obline, a da pritom imate dovoljno podrške i pokrivenosti. Ako ne želite da naglašavate obline, klonite se monokina i tananih bikinija koji su povezani samo tračicom i koji mogu da akcentuju vaše najšire oblasti.

Asimetrični modeli kupaćih kostima privlače pažnju na liniju vrata i na onaj lepi ženstveni deo od brade do početka grudi.

Kostimi u blokovima boja mogu pomoći da naglasite željene obline, kao i retro modeli sa visokim strukom, dubokim gaćicama i topovima nalik majicama.

Ako vam ne smeta da pokažete obline, možete izabrati bilo koj mode, ali vodite računa da je pravi broj, da malo više pokriva, jer ako vam grudi, bokovi ili zadnjica ispadaju, samo će izgledati još više.

Savet:

Isprobajte puno različitih kupaćih kostima. Njihovi stilovi se stalno menjaju, tako da pokušajte da iskoračite iz svoje zone komfora i probate nešto novo – možda otkrijete svoju novu omiljenu siluetu.

Ako niste sigurni oko veličine, uzmite manji broj. Kupaći kostimi se šire kada se pokvase.

Koristite trakice i bretele da prilagodite kostim svom telu. Stegnite više nego što mislite da bi trebalo. Kada je sve vezano ili zakačeno, nagnite se napred i proverite da li je sve pokriveno kako treba i dotegnite ako treba.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://lemoni.rs

Komentari: