The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kod žena je torba jedna od najbitnijih i najvrednijih aksesoara. Bez njih ne možemo i mnogo ih volimo.  Kada biramo torbe, veoma je važno da tome posvetimo posebnu pažnju, jer je bitno da možemo da je nosimo u svim prilikama. Ovo je naša LISTA TORBI koje svaka žena treba da ima.

   1. Jednobojna torba za sve prilike

Torba za sve prilike i svaki dan, najbolje da bude jednobojna kako bi mogli da je kombinujete uz svaki outfit. Treba da bude jednostavna i dovoljno velika da vam unutra stanu vaše osnovne stvari.

 

   2. Pismo torba

Pismo torbe su idealne za večernji izlazak ili neku svečanu priliku. Ima ih u više veličina, sa lancem ili bez, na preklop i svakako mogu da zadovolje sve potrebe i ukuse.

   3. Mini torba sa kaišem

Ove torbe su manje, dovoljno da u njih stavite osnovne stvari, kao što su novčanik, ključevi, telefon.. Nose se preko ramena. Idealne su za svaki dan.

   4. Ceger torba

Ceger torbe su veoma praktične i veoma popularne. Jednostavne su, pravougaonog oblika i možete da ih kombinujete uz sve. Imaju dosta prostora i zato su idealne da ih nosite ako idete u kupovinu ili jednostavno morate nositi više stvari sa sobom.

   5. Bucket torba

Bucket ili vrećasta torba sa učkurom je praktičan model idealan ako treba da provedete ceo dan van kuće. Mogu biti velike, male, sa printom ili drugačijim materijalom.

   6. Torba za izlet ili ranac

Torbu za izlet ili ranac nećete često koristiti. Idealne su za kraća putovanja ili izlete. Gledajte da budu dovoljno velike da možete da stavite osnovne stvari koje su vam potrebne.

 

 

 

 

Komentari: