The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kilote pantalone (eng. Culotte) su jednostavnog kroja koja dobro stoji svakom tipu građe. One su u stvari suknja – pantalone, imaju široke nogavice što im daje posebnu liniju i veoma su udobne i lagane. Kilote pantalone mogu vizuelno da vam izduže noge i svaka dama koja ih nosi izgledaće vitkije.

Ove trendi pantalone nose apsolutno svi, od modnih urednica do svetskih poznatih dama. Možete ih lako kombinovati uz bilo koji odevni komad, a naročito uz košulje i majice koje idu uz telo. Najbolje idu sa visokom potpeticom koje dodatno izdužuju noge i čine vas vitkijom.

Kilote pantalone možete naći u raznim materijalima kao što su pamuk, ćipka, svila i dr. Mogu biti u raznim bojama i dezenima i na vama je samo da odaberete kakve želite.

Pogledajte neke od odevnih kombinacija sa ovim savršenim pantalonama i možda dobijete inspiraciju za svoj sledeći izlazak. 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto: www.pinterest.com

Komentari: