Ove trendi pantalone nose apsolutno svi
Ove trendi pantalone nose apsolutno svi
Foto: fashiontrendwalk.com

MODNI TREND: KILOTE PANTALONE

Kilote pantalone (eng. Culotte) su jednostavnog kroja koja dobro stoji svakom tipu građe. One su u stvari suknja – pantalone, imaju široke nogavice što im daje posebnu liniju i veoma su udobne i lagane. Kilote pantalone mogu vizuelno da vam izduže noge i svaka dama koja ih nosi izgledaće vitkije.

Ove trendi pantalone nose apsolutno svi, od modnih urednica do svetskih poznatih dama. Možete ih lako kombinovati uz bilo koji odevni komad, a naročito uz košulje i majice koje idu uz telo. Najbolje idu sa visokom potpeticom koje dodatno izdužuju noge i čine vas vitkijom.

Kilote pantalone možete naći u raznim materijalima kao što su pamuk, ćipka, svila i dr. Mogu biti u raznim bojama i dezenima i na vama je samo da odaberete kakve želite.

Pogledajte neke od odevnih kombinacija sa ovim savršenim pantalonama i možda dobijete inspiraciju za svoj sledeći izlazak.

Foto: fashiontasty.com
Foto: fashiontrendwalk.com
Foto: stylecaster.com
Foto: pinterest.com
Foto: stylemagazin.hu
Foto: prettydesigns.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.