Paper-bag pantalone
Paper-bag pantalone

MODNI TREND: PAPER – BAG PANTALONE

Paper – bag pantalone su visokog struka, vezane nekoliko centimetara ispod vrha tkanine kako bi dao efekat papirne torbe. Ovaj model pantalona je u poslednje vreme postao veoma popularan i mnoge fashion dame ih rado nose.

Na prvi pogled izgledaju vrećasto, ali samim tim što su skupljene u struku, savršeno ističu struk i kreiraju iluziju dužih nogu.

Paper – bag pantalone su jedan od najlepših i najudobnijih trendova ove godine. Mogu se naći u raznim bojama i dezenima, a možete da birate modele užih ili širih nogavica.

Lepota ovakvog modela pantalona je u tome što ih zaista možete kombinovati kako želite. Za casual varijantu i iskombinujte ih uz običnu bluzu i patike. Takvom outfitu, dodajte sako i cipele na štiklu i spremne ste za posao. Ako dodate i statement oglicu uz jači makeup i fantastičnu frizuru, spremne ste za izlazak u grad!

Svestrane, udobne i totalno trendi!

Foto: www.pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.