Rese su u trendu
Rese su u trendu
Foto: times.vg

TREND ZANIMLJIVIH RESA DOMINIRA OVOG PROLEĆA

Jedan od najočekivanijih trendova za ovu sezonu su RESICE, smele i zanimljive. Na modnoj sceni su prisutne jako dugo. Od glamuroznih 1920-tih do veselih sedamdesetih, rese se ovog proleća vraćaju na velika vrata.

Rese su u trendu
Foto: vogue.com

Elegantan, minimalistički izgled sa resama je trenutno veoma popularan na modnoj sceni. Dovoljno je da izaberete jedan odevni komad sa resama, najbolje u jednoj boji i kombinujte ga sa klasičnim komadima.

Rese su u trendu
Foto: brigitte.de

Suknja sa resama u kombinaciji sa jednostavnom belom bluzom je pun pogodak. Takođe, možete iskombinovati i bluzu sa resama sa farmerkama ili pantalonama. Za koji god odevni komad sa resama da se odlučite nećete poglrešiti jer su rese te koje će vam pomoći da lako kreirate svoj lični stil i da se osećate dobro.

Rese su u trendu
Foto: times.vg

Rese su takođe i ključni element naših omiljenih aksesoara, poput torbi ili minđuša. Trend možete kombinovati i za glamurozne događaje, posao, čak i za romantičnu večeru.

Inspirišite se zajedno sa nama!

Rese su u trendu
Foto: times.vg
Rese su u trendu
Foto: whowhatwear.co.uk

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.