The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Svaka žena u svom ormanu mora imati ove modne detalje. Ovi detalji će uz svaku odevnu kombinaciju dati pravi rezultat i nećete pogrešiti.

 

MARAME

 

Jedan od modnih detalja koji je idealan a sva godišnja doba je marama. Marama kao dodatak čini odevnu kombinaciju upečatljivom. Lako možete da je kombinujete uz različitu odeću. Odlično ide uz džins, obične majice sa rukavima ili na bretele i jednostavne haljine. Sa ovakvim dodatkom nikada nećete pogrešiti i uvek ćete privući pažnju i doći do izražaja. Moderne su jednobojne, posebno pastelne boje, cvetne, na pruge, na tufne i sa raznim šarama. Poznati stilisti predlažu da za dnevnu varijantu marame budu u ljubičastoj, pink ili zelenoj boji, dok za večernju varijantu budu malo tamnije boje, a to su siva, braon, tamno plava boja. 

 

UKRASI ZA KOSU

 

Ukrasi za kosu su sve aktuelniji kod nas. Svakako je pravi izbor kad želite da upotpunite vaš izgled. Veoma su pogodni za pravljenje različitih frizura. I najjednostavniju frizuru će učiniti privlačnom. Mogu biti šnale, trake za kosu, rajfovi. Što se tiče boja, to je već na vama kako ćete da uklopite sa odećom i šminkom.

NAKIT

 

Nakit je odlično rešenje onda kada želite da budete drugačiji. Nakit možete kombinovati uz svaki outfit za koji se opredelite. Svakodnevnu odeću ćete učiniti zanimljivijom, svečanu odeću ćete učiniti privlačnijom i u svakoj kombinaciji ćete zablistati.

 

 

 

 

Komentari: