Sarma je jedna od omiljenih jela I rado vidjena na trpezama. Pravi se često za slave, a I za račak za svaki dan. Postoje dve varijante pravljenja sarmi i to veće i manje. Obe ...
Opširnije

Cordon bleu je jelo od mesa zamotano oko šunke i sira, pohovano i prženo u dubokom ulju. Ovo divno jelo je nastalo u Švajcarskoj. Postoje mnoge varjacije na temu pripreme a svaka uključuje ...
Opširnije

Piroške su domaća poslastica ruskog porekla. One su same po sebi vrlo site, pa je potrebno obratiti pažnju da ulje u kojem se peku bude dovoljno vruće kako ga ne bi upile u sebe i time ...
Opširnije

Pilav je starinsko jelo koje potiče iz bliskoistočne – turske kuhinje. Pilav je veoma uksno jelo koje i neiskusne kuvarice mogu da naprave. Brzo se sprema, a još brže i ...
Opširnije

Brzo se priprema, u svakoj prilici servira, a najbolje od svega je što prilikom pripreme možete praviti improvizacije. Takođe, ako nemate puno vremena a dolaze vam gosti možete ga ...
Opširnije

Rolovane šnicle su uvek dobrodošle na svakoj trpezi. Njihova priprema nije teška, a i ako ih pečete u rerni neće biti masne. Kalorične jesu, ali ponekad možete sebi priuštiti ovakav ...
Opširnije

Sarma je najomiljeniji gurmanluk u gotovo svakom domaćinstvu. Ova posna sarma je fantastičnog ukusa i sasvim je korektna zamena originalnoj verziji. Probajte posnu sarmu I vaša ...
Opširnije

Prosto neverovatno kako od običnog krompir pirea mogu biti tako dobre pljeskavice, ali naravno uz još par dodataka. Pljeskavice od krompira se prave brzo I jednostavno, a možete ih služiti ...
Opširnije

Predstavljamo vam odličan recept za pravi gurmanski užitak. Senf kare u sosu možete spremiti za porodični ručak ili prijatno iznenadite svoje goste. Brzo i lako se sprema, a ukus se pamti ...
Opširnije

Irski gulaš sa pečurkama je bogata kombinacija ukusa i mirisa. Ljubiteljima gulaša predstavljamo nesvakidašnji gulaš koji u sebi pored ostalog sadrži pivo. Bukovače, junetina i pivo u ...
Opširnije

Ćufte u sosu od paradajza su odlične, ali kada imate neke goste možete ih spremiti kao posluženje uz neku lepu salatu i peciva. Punjene ćufte možete spremiti i za ručak uz pire ...
Opširnije
Učitaj još