PASTA KARBONARA

Karbonara nije bez razloga među omiljenim testeninama u celom svetu, gotova je za tili čas, nisu vam potrebni sastojci neobičnih imena, a ukus je takav da ćete je sigurno često praviti!

SASTOJCI:

pakovanje testenine po izboru,

3 jaja,

3 čaše punomasne pavlake,

300 g pančete (ili nečeg drugog suvomesnatog),

origano,

maslinovo ulje,

so,

začin po izboru,

parmesan,

prstohvat peršuna.

PRIPREMA:

U slanoj vodi prokuvati testeninu i dodati malo maslinovog ulja, zatim dobro iscediti. Blago ispržiti pančetu u tiganju, a u posebnoj posudi izmešati pavlaku i jaja.

Dodati isprženu pančetu i posuti kesicom origana. Sjediniti testeninu sa umakom, posuti parmezanom i iseckanim peršunom.

Uživajte u bogatom ukusu!

Izvor: www.stvarukusa.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
KAKO ISKORISTITI JAJA POSLE USKRSA
KAKO ISKORISTITI JAJA POSLE USKRSA