PASTA KARBONARA

Karbonara nije bez razloga među omiljenim testeninama u celom svetu, gotova je za tili čas, nisu vam potrebni sastojci neobičnih imena, a ukus je takav da ćete je sigurno često praviti!

SASTOJCI:

pakovanje testenine po izboru,

3 jaja,

3 čaše punomasne pavlake,

300 g pančete (ili nečeg drugog suvomesnatog),

origano,

maslinovo ulje,

so,

začin po izboru,

parmesan,

prstohvat peršuna.

PRIPREMA:

U slanoj vodi prokuvati testeninu i dodati malo maslinovog ulja, zatim dobro iscediti. Blago ispržiti pančetu u tiganju, a u posebnoj posudi izmešati pavlaku i jaja.

Dodati isprženu pančetu i posuti kesicom origana. Sjediniti testeninu sa umakom, posuti parmezanom i iseckanim peršunom.

Uživajte u bogatom ukusu!

Izvor: www.stvarukusa.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
SLANE GOMBOCE SA MESOM