RECEPT ZA TORTILJU MEXICANA
RECEPT ZA TORTILJU MEXICANA
Foto: ©Iaroshenkomarina | Dreamstime.com

TORTILJA MEXICANA

Tortilja, komad testa koji se filuje sastojcima po želji. Sa spremanjem tortilja uvek možete biti maštoviti koristeći sastojke koje volite. Super izgledaju, pikantne su i extra ukusne. Tortilje kao iz restorana možete spremiti i kod kuće. 

Pogedajte kako. 

SASTOJCI:

4 tortilje,

1 konzerva tunjevine u komadima ili 200g piletine,

1 konzerva crvenog pasulja,

1 konzerva kukuruza,

4 lista zelene salate,

po želji – čili sos, papričice, povrće, sir

PRIPREMA:

Pre svega pripremiti nadev,

Iseciti pasulj i kukuruz i pomešati.

Ako koristite tunjevinu iscedite je i ubacite u posudu sa pasuljem.

Ako više volite piletinu ispecite i iseckajte pa dodajte ostalim sastojcima.

Začiniti sve lepo čili sosom, ali paziti da se ne pretera.

Po želji možete seckanu svežu papriku, grilovane tikvice i povrće po želji…

Rasporediti listove zelene salate na tortilje.

Fil podeliti na četiri dela i filovati tortilje.

Urolati ih i poslužiti uz pomfrit.

Po želji možete dodati topljeni sir, preko nadeva ili preko tortilja.

Prijatno! 

Izvor: milicinakuhinja.blogspot.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.