Tortilja, komad testa koji se filuje sastojcima po želji. Sa spremanjem tortilja uvek možete biti maštoviti koristeći sastojke koje volite. Super izgledaju, pikantne su i extra ukusne. Tortilje kao iz restorana možete spremiti i kod kuće.
Pogedajte kako.
SASTOJCI:
4 tortilje,
1 konzerva tunjevine u komadima ili 200g piletine,
1 konzerva crvenog pasulja,
1 konzerva kukuruza,
4 lista zelene salate,
po želji – čili sos, papričice, povrće, sir
PRIPREMA:
Pre svega pripremiti nadev,
Iseciti pasulj i kukuruz i pomešati.
Ako koristite tunjevinu iscedite je i ubacite u posudu sa pasuljem.
Ako više volite piletinu ispecite i iseckajte pa dodajte ostalim sastojcima.
Začiniti sve lepo čili sosom, ali paziti da se ne pretera.
Po želji možete seckanu svežu papriku, grilovane tikvice i povrće po želji…
Rasporediti listove zelene salate na tortilje.
Fil podeliti na četiri dela i filovati tortilje.
Urolati ih i poslužiti uz pomfrit.
Po želji možete dodati topljeni sir, preko nadeva ili preko tortilja.
Prijatno!
Izvor: milicinakuhinja.blogspot.rs