Grčka musaka, ukusno jelo koje je probao svako ko je bio u Grčkoj. Sigurna sam da je mnogima ostalo u lepom sećanju. Sočna, toliko da se topi u ustima, ma fantazija. A nije ni teška da ...
Opširnije

Sataraš je starinsko jelo koje se sprema po celoj bivšoj Jugoslaviji. Svako ima neki svoj sistem, ali su u principu sastojci isti, paprika, paradajz, luk i jaja. Ovaj ...
Opširnije

Brusketi su italijansko predjelo koje se može servirati i kao lagani obrok ili užina. Uvek kada vam ostane starog hleba, iskoristite I napravite bruskete. Ovakvi sendviči su spremni za ...
Opširnije

Male pite, pituljice, su odlično predjelo, doručak ili večera. Lako se spremaju a najbolje od svega je što ih možete staviti u zamrživač i izvaditi po potrebi, recimo ako vam ...
Opširnije

Pored toga [to je veoma ukusna, brzo se sprema, omiljena je na slavama I rodjendanima kao predjelo, a uz jogurt ili kiselo mleko je odlična večera ili ...
Opširnije

Slani rafaelo je odličan dodatak uz kiflice, roštilj i slane rolate. Lepo izgleda, lako i brzo se priprema a ljubitelji sočnih kremastih stvari će uživati u ovom divnom ukusu ...
Opširnije

Pica pužići su odlična večera i za dečicu i za odrasle. Sama priprema nije komlikovana a i ni sastojci nisu skupi. Možete staviti šta volite, šunku ili parizer, čak i ...
Opširnije

Savršeni i ukusni slani štapići zvani slanci koje svi obožavaju. Sada možete sami da ih napravite i to veoma lako. Mislimo da je svakako domaća verzija ovih slanih ...
Opširnije

Ovo je još jedan od načina na koji možete iskoristiti uskršnja jaja i to za doručak ili predjelo. Interesantno izgleda i izuzetno je ukusna đakonija. Možete koristiti i ...
Opširnije

Italijanska pancerota je jedno od onih jela kojem retko ko može odoleti. Za čas je na stolu i toliko je ukusna da ćete tražiti još. Možete je puniti sa povrćem ili sa pica ...
Opširnije

Pizza lepinje nisu teške za pravljenje, a jako su ukusne, prave gurmanske lepinjice. Odlične su za doručak ili večeru i sigurni smo da ćete oduševiti vaše najmilije. ...
Opširnije

Lazanje, jedno od najpoznatijih jela čuvene italijanske kuhinje, ima dugu istoriju. Starogrčku reč “lasagnum”, koja se odnosila na jelo ili posudu, preuzeli su Rimljani i vremenom ...
Opširnije

Koliko puta vam se desilo da ne znate šta za večeru? Ako imate veliku porodicu domaće pecivo je najbolji izbor. Em je ukusno, em je sveže, em lepšeg nema. Ako volite hot ...
Opširnije
Učitaj još