Mirisan i topao, hrskavo mek, njegovo visočanstvo burek sa mesom! Ovo je jedna brza verzija pa je pogodna i za početnike. O bureku nema šta posebno da se priča, svi ga vole i svi ga rado ...
Opširnije

Mosterd rolnice je fantastično gurmansko jelo sa kojim možete iznenaditi svoje ukućane. Ukusne i sočne rolnice, prste da ...
Opširnije

Ova musaka je upravo ono što se ne viđa svaki dan na trpezi a sprema se brzo i lako. Veoma je ukusna I sigurno ćete oduševiti svoje ...
Opširnije

Langoš je mađarski tradicionalni specijalitet koji se sprema i po Vojvodini. Izgledom podseća na naše mekike. Razlika je u tome što se testo za langoš razvlači tanje i preko njega ide ...
Opširnije

Brza lazanja sa spanaćem je stvarno preukusna. Nema dugog kuvanja sosa i dugog pečenja. Samo brzinski pripremite bešamel sos, naređate lazanju i pečete nešto manje od 45 minuta. Ukus ...
Opširnije

Šakšuka (shakshuka) je jednostavno i rustično jelo koje potiče iz Tunisa, a sprema se širom severne Afrike i Srednjeg Istoka I neodoljivo podseća na naš bećarac. Šakšuka se najčešće ...
Opširnije

Musaka od zelja je jedan od najukusnijih obroka koji možete spremati ovih dana. Pored toga što je neodoljiog ukusa, za spremanje ovog jela vam ne treba puno vremena. ...
Opširnije

Krompir iz rerne sa butkicom su savršena kombinacija.  Meso se samo odvaja od koske. Topi se u ustima a ukus je fantastičan. Na ovaj način možete pripremati i kolenice. Ako ste ...
Opširnije

Predstavljamo vam još jedan način pripreme krompira koje ćete  obožavati. Hrskavi, ukusnii, a lako se spremaju. Odličan kao prilog svakom jelu I svaki ručak će učiniti ...
Opširnije

Domaće njoke su lepše, ukusnije, bolje, a i jeftinije i to višestruko. Njoke možete jesti sa raznim sosevima, kao glavno jelo ili dodatak uz meso, sa šunkom, piletinom ili nekim suvim mesom. ...
Opširnije

Gulaš, klasik među kuvanim jelima, uz pire ili rižu se često može naći kod mnogih na trpezi. ože da bude od mešanog mesa, sa šampinjonima, pikantan, ili samo juneći. Gulaš je ...
Opširnije

Gulaš je vrhunac uživanja, a posebno kada je spremljen na ovaj način. Kombinacija začina i mesa probudi sva čula i u svakom zalogaju ćete uživati. Za ovaj gulaš je potrebno malo ...
Opširnije
Učitaj još