RECEPT ZA KINDER MILCH SCHNITTE
RECEPT ZA KINDER MILCH SCHNITTE

KINDER MILCH SCHNITTE

Kinder milch schnitte je najmlađima među omiljenim desertima. Meka kakao kora sa mlečnim filovanjem se prosto topi u ustima. Ova kinder milch schnite  malo bogatiji filom sa dodatkom čokolade :D. Ovo je kopija koja je itekako dostojna originala :). Probajte i uverite se koliko je divan ukus ovog kinder kolača :).

SASTOJCI :

Za dva biskvita :

6 jaja,

6 kašika brašna,

4 kašika šećera,

2 kašike meda,

2 kašike kakaa,

2 vanilin šećera,

1 prašak za pecivo,

6 kašika tople vode.

Za fil :

1 l mleka,

1oo gr gustina,

2 vanilina šećera,

25o gr šećera,

pola margarina (125 gr)

Za glazuru :

2oo gr čokolade,

5 kašika ulja.

I jos za gornju glazuru:

150g čokolade,

3 kašike ulja,

1 kašika vode,

50g putera.

PRIPREMA :

Odvojiti 3 belanca od žumanca. Belanca mutiti sa 2 kašike šećera dok se ne napravi šlag. Dodati šumanca i vanilin šećer i kašiku meda i mutiti mikserom. U jaja dodati 3 kašike brašna pomešanih sa pola praška za pecivo i umešati varjačom. Dodati kakao i vodu i mešati dok se ne razbiju sve grudvice. Koru peći u zagrejanoj rerni na 2oo C oko 1o minuta. Ponoviti postupak sa ostatakom sastojaka za biskvit.

Malo mleka od pripremljenih litar umešati sa gustinom dok se ne razbiju grudvice. Ostatak staviti da provri sa šećerom i 2 vanilina šećera. Kada proključa ubaciti gustin i mešati na laganoj vatri dok se ne zgusne. Ostaviti da se prohladi pa izmiksati sa margarinom koji je predhodno stajao na sobnoj temperaturi.

Filovati Kiner Milch Schnitte sledećem redosledom :

Kora, pola fila, glazura pa druga polovina fila, i na kraju kora.  Napraviti glazuru od čokolade i ulja pa preliti preko kolača. Kolač staviti u frižider da se ohladi i stegne pa seći u željenom obliku i služiti :).

Prijatno!

Izvor: https://milicinakuhinja.blogspot.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.