SUPER IDEJE DA PREUREDITE DOM BEZ DODATNIH TROŠKOVA
SUPER IDEJE DA PREUREDITE DOM BEZ DODATNIH TROŠKOVA
Foto: interiorsbycolor.com

6 IDEJA DA PREUREDITE DOM BEZ DODATNIH TROŠKOVA

Preuredite i osvežite svoj dom, a da pritom ne potrošite ni dinara. Iskoristite stare stvari na koje ste zaboravili, a koje vam mogu poslužiti da uz naše ideje kreirate svoj novi prostor.

#1 Iskoristite staru farbu

Iskoristite staru farbu i osvežite neki komad nameštaja. Izaberite neku jarku boju, nemojte se plašiti eksperimentisanja, izgledaće odlično. Ofarbajte noćni ormarić, trpezarijske stolice ili stočić u dnevnom boravku i učinite prostor zanimljivijim i lepšim.

Foto: interiorsbycolor.com

#2 Iskoristite fotografije

Ništa lepše od dekoracije doma sa fotografijama. Ukrasite zidove sa fotografijama ili prozroska okna, stavite ih u stare ramove koje možete ofarbati i staviti ih svuda po kući.

Foto: pinterest.com

#3 Promenite raspored nameštaja

Ponekad, novi raspored nameštaja itekako može da osveži vaš dom. Rešite se nekih stvari koje vam nisu potrebne, možete i prebaciti neki nameštaj iz jedne prostorije u drugu. Ponekad neki komad nameštaja stvarno može izgledati mnogo bolje na nekom drugom mestu u vašem domu.

Foto: homedit.com

#4 Iskoristite stari materijal

Stari materijal, presvlaka ili zavesa koju ne koristite više može odlično da posluži da kreirate zanimljive dezene i boje koje će osvežiti vaš dom. Možete da napravite nove jastučnice koje možete dodati na kauč ili šareni stolnjak koji će dati savršen pečat vašoj trpezariji. Ipak, veoma je važno da vodite računa da se boje sa ostatkom doma slažu.

Foto: furnituresio.com

#5 Osvežite prostor sa cvećem

Kreirajte cvetne aranžmane za svaku prostoriju. Stavite vaze u svaku sobu, na prozor ili neki stočić i tako kreirajte savršeno mirisno i opuštajuće okruženje. Napravite terarijum za biljke ili iskoristite stare staklene flaše, ukrasite ih i napravite od njih zanimljive vaze.

Foto: votresante-magazine.com

#6 Iskoristite stare daske

Ofarbajte stare daske, stavite kukice i ukrasite ih. Stavite ih na zid predsoblja i napravite super čiviluk ili ih stavite na kuhinjski zid da okačite krpe, escajg, kuhinjski pribor i sl. Uz malo kreativnosti sa starim daskama možete fenomenalno da preuredite dom. Odličan su način da ukrasite zid u dnevnoj sobi. Uzmite više dasaka, različitih dužina i širina, ofarbajte i stavite ih na sredinu zida, rasporedite kako se vama sviđa ili možete popuniti i ceo zid.

Foto: pinterest.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.