The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Posude za led su veoma jeftine, lako se čuvaju I dostupne su skoro svuda. Da li znate da ne morate da ih koristite samo za led? Mi smo našli genijalne ideje kako možete posude za led još da iskoristite.

   1. Za raviole

Super jednostavna ideja za pripremu raviola. Stavite testo preko posude i lagano gurnite u svaku rupu, napunite sa smesom i ponovo pokrijte preko sa testom. Pritisnite krajeve i odstranite višak. Savršeno i jednostavne, zar ne?

   2. Za kolaćiće

Posudu za led možete da iskoristite kao kalup za vaše kolačiće.

   3. Napravite čokoladne kocke

Super dezert kada vam dodju gosti i sigurno ćete ih oduševiti. Ubacite malo nutele, a u sredinu stavite voćkice, lešnik, bedem ili šta god želite i zmarznite.

   4. Sačuvajte ako vam ostane malo vina

Takodje, dobra ideja kada vam dodju gosti. Ukoliko vam ostane malo vina možete ga preliti u posudu za led i zamrznuti. Sledeći put kada budete pili vino, možete dodati 1 ili 2 kocke.

 

   5. Zamrznite kafu

Napravite NES kafu ili bilo koju instant kafu koju pijete, sipajte u posudu za led i zamrznite. Sledeći put kada budete pili kafu možete ubaciti i neku kocku i uživati još bolje.

   6. Iskoristite kao kalup za suši

Ukoliko volite suši iskorstite posudu za led kao kalup za suši.

   7. Zamrznite aloja vera gel

Imate opekotine od sunca? U posudu za led možete sipati aloja vera gel, zamrznite i koristite ga tako što ćete nežno prelaziti preko opekotine.

   8. Supe užina za mališane

Hoćete li da užina vašeg mališana bude privlačnija i zdravija? Iskoristite posudu za led i napravite savršenu užinu. Igrajte se sa bojama, teksturama i ukusom i oduševite svoje mališane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari: