The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Veoma bitna prostorija u svakom domu je PREDSOBLJE jer u nju prvo ulazimo. S obzirom da ovaj prostor odaje prvi utisak o vašem domu, potrebno je da bude lepo sređen, da izgleda prijatno i efektno.

Presoblje treba kreirati tako da vam pruži dosta mesta za obuću, garderobu i komotno sedenje. Treba da bude uredan i prohodan.

Klupe su super izbor jer su neophodne, a možete ih lako uklopiti u predsoblje. Postoji mnogo modela, a možete je napraviti i sami, ofarbajte je u neku smelu boju i dodajte neke jastuke.

Zid predsoblja možete ukrasiti sa šarenim tapetama ili porodičnim slikama. Nabavite drugačije nosače za odlaganje garderobe ili ih isto možete sami napraviti. Uvek možete da stavite neke biljke ili neku skulpturu i tako osvežite prostoriju.

Svakako postoji mnogo prekrasnih ideja kako možete na sjajan način da uredite vaše predsoblje, a mi vas inspirišemo sa nekim od najzanimljivijih.

 

 

 

 

 

Foto: www.pinterest.com

Komentari: