Odlične ideje kako da preuredite predsoblje
Odlične ideje kako da preuredite predsoblje
Foto: littlehouseoffour.com

FENOMENALNE IDEJE KAKO DA PREUREDITE PREDSOBLJE

Veoma bitna prostorija u svakom domu je PREDSOBLJE jer u nju prvo ulazimo. S obzirom da ovaj prostor odaje prvi utisak o vašem domu, potrebno je da bude lepo sređen, da izgleda prijatno i efektno.

Presoblje treba kreirati tako da vam pruži dosta mesta za obuću, garderobu i komotno sedenje. Treba da bude uredan i prohodan.

Klupe su super izbor jer su neophodne, a možete ih lako uklopiti u predsoblje. Postoji mnogo modela, a možete je napraviti i sami, ofarbajte je u neku smelu boju i dodajte neke jastuke.

Zid predsoblja možete ukrasiti sa šarenim tapetama ili porodičnim slikama. Nabavite drugačije nosače za odlaganje garderobe ili ih isto možete sami napraviti. Uvek možete da stavite neke biljke ili neku skulpturu i tako osvežite prostoriju.

Svakako postoji mnogo prekrasnih IDEJA kako možete na sjajan način da uredite vaše predsoblje, a mi vas inspirišemo sa nekim od najzanimljivijih.

Foto: theinspiredroom.net
Foto: littlehouseoffour.com
Foto: theinspiredroom.net
Foto: everlineart.com
Foto: myrepurposedlife.com
Foto: pinterest.com
Foto: decoist.com
Foto: theinspiredroom.net
Foto: mudahome.com
Foto: homestoriesatoz.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.