ODLIČNI TRIKOVI ZA LUKSUZNI IZGLED VAŠEG DOMA
ODLIČNI TRIKOVI ZA LUKSUZNI IZGLED VAŠEG DOMA

JEFTINI, A ODLIČNI TRIKOVI ZA LUKSUZNI IZGLED VAŠEG DOMA

Postoje te slatke ideje i odlični trikovi koji će najobičniji dom učiniti da izgleda lepo i luksuzno. Nije vam potrebno mnogo novca, samo ideja i volja. Mi vam predstavljamo mali VODIČ koji možete da iskoristite i uredite dom kao sa naslovnih strana nekog magazina.

#1 MINIMALIZAM

Rešite se svih stvari koji se ne uklapaju sa stilom vašeg doma, eliminišite nebitne i nagomilane stvari u sobi. Ne treba pobacati sve nego ostavite samo nekoliko lepih komada koji će vašem domu dati lep izgled.

Gledajte da vam dom uvek bude uredan, ako ne možete da se odreknete nekih stvari koje su vam drage, a ne uklapaju se u stil vašeg doma jednostavno ih organizujte i otpremite u ostavu.

#2 NEKA VAM DOM UVEK BUDE SREĐEN

Ukoliko se pravilno organizujete možete za malo vremena na nedeljnom nivou da dom održavate čistim i blistavim. Kada je dom čist i mirišljav, čak i najstariji orman ili krevet izgledaće lepo.

Krečenje i novi sloj boje na stolariji je joše jedan od načina da osvežite dom. Sređen, uredan i čist dom će uvak izgledati otmenije i luksuznije.

#3 ZAČINITE PROSTOR

Običan prekrivač u boji i par dekorativnih jastuka će učiniti čudo za kompletan izgled sobe, zid sobe možete recimo da obojite u neku dramatičnu boju ili zalepite tapetu neobične teksture. Ovakvi detalji su savršeni i imaju moć da izgled svake sobe podignu na viši nivo. Svaku sobu možete da začinite i dodate im ukrasni jastuk u jarkoj boji, veliku sveću ili ukrasnu vazu.

#4 KREIRAJTE ODVOJENE ZONE UZ POMOĆ RASVETE

Rasveta je odličan način da učinite sobu upadljivom i interesantnom. Jedan je od ključnih elemenata koje je zaslužno što dom odiše toplinom, ali i prostranstvom. Recimo, u svojoj dnevnoj sobi pomoću rasvete možete kreirati odvojene zone kao što su kutak za čitanje i odvojenu zonu za sedenje. Najbolje rezultate će vam dati zidne lampe jer nisu napadne, a svaki prostor će učiniti raskošnijim i otmenijim.

#5 OBRATITE PAŽNJU NA SITNE DETALJE

Sitni detalju u domu ponekad mogu da igraju ogromnu ulogu. Dekorativne činijice, ukrasne i mirsne sveće, ramovi za slike, vaze i slične sitnice će svakoj prostoriji dati karakter. Ovakve sitnice je bitno da uklopite uz vaš stil doma. Recimo, ramove sa slikama grupišite na jednom delu zida ili rasporedite po policama. Uzmite nekoliko sveća različitih boja i ukrasite policu.

Budite sigurni da uz malo truda, volje i malo novca, možete učiniti da vaš dom zablista i izgleda neverovatno i luksuzno!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.