The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Još jedan predivan projekat za vas i vašu porodicu. Savršena igra za kišno popodne, za dečiji rodjendan ili jednostavno  kada ste u lošem raspoloženju. Najbolja stvar jeste to što privezak možete napraviti u bilo kom obliku, da li će to biti crtani lik, citat ili neki oblik koji se vama svidja. Pustite mašti na volju, probudite dete u sebi i uživajte.

 

Za ovaj projekat vam je potrebno:

 

  1. Providna plastična ambalaža,
  2. Makaze,
  3. Bušilica za papir,
  4. Permanentni marker ( markeri koji se brzo suše i ne skidaju se ).

 

Postupak:

 

Prvo što treba da uradite jeste da lepo očistite polastičnu ambalažu koju ćete koristiti. Imajte na umu da plastična ambalaža bude dovoljno velika, iz razloga što će se u rerni smanjiti i do 70%.

Izaberite sliku koju želite i postavite ispod plastike. Uz pomoć markera precrtajte sliku. Najbolje je da crnim markerom nacrtate okvir, pa unutrašnji deo obojite kako vi želite. Nakon toga, uz pomoć bušača napravite rupicu na vrhu i isecite sliku.

Postavite plastiku na pleh (licem na gore) i pecite na 165 stepeni, nekih 2 – 3 minuta. Primetićete da plastika počinje da se uvija i ne brinite, to je normalno. Onda kada plastika prestane da se uvija i postane ravna, vaš privezak je gotov.

 

 

Pogledajte ispod i video uputstvo J 

 

 

 

 

Komentari: