KAKO JOŠ MOŽETE DA UPOTREBITE ISKORIŠĆENE VREĆICE ZA ČAJ

Pored toga što je lekovit i odličan za naše zdravlje, ČAJ je veoma ukusan napitak koji mnogi vole da konzumiraju. Ukoliko ste i vi ljubitelj ovog toplog napitka, nakon uživanja u šoljici čaja nemojte bacati iskorišćenu vrećicu već je iskoristite za brojne namene u kući ili u službi lepote.

#1 UBLAŽITE OTEČENE PODOČNJAKE I CRVENILO

Čaj deluje veoma umirujuće na kožu i uklanja otečenost podočnjaka i smiruje crvenilo. Jednostavno uzmite iskorišćenu vrećicu čaja, stavite u hladnu vodu, iscedite i stavite na očne kapke.

#2 MOŽETE DA OČISTITE PROZORE

Čaj itekako može da ukloni masnoću i prljavštinu sa prozora. Napravite čaj od već iskorišćene vrećice i sa njim operite prozore.

#3 REŠITE SE NEUGODNIH MIRISA

Stavite nekoliko osušenih vrećica čaja u ormane među odećom, na police, u cipele i čaj će oterati ustajale i neprijatne mirise.

#4 PRIHRANITE VAŠE BILJKE U KUĆI

Odličan je kao prihrana za vaše biljke pa jednostavno iskorišćen čaj iz vrećica dodajte u zemlju sa biljkama ili ga pospite po površini.

#5 SMIRUJE IRITACIJU NA KOŽI

Iritacije poput manjih opekotina ili ujeda komaraca možete smanjiti stavljanjem hladne iskorišćene vrećice čaja na tom području.

#6 UKLONITE MRLJE SA VAŠE WC ŠOLJE

Ukoliko vidite prljavštinu na dnu WC šolje uzmite nekoliko vrećica i ostavite da deluju nekoliko minuta. Za bolji učinak, držite ih malo duže. Kada pustite vodu, sa vrećicama će otići i prljavština.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
KAKO DA PRESLIKATE SLIKU NA DRVO UZ POMOĆ VOŠTANOG PAPIRA